Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Вимикачі для розумного будинку: витончені рішення із серії Celiane від Legrand

Корисна інформація

Здавалося, хіба можуть розетки та вимикачі глобально вплинути на комфорт життя в будинку? На перший погляд, вони просто є, і цього вже достатньо. Але ми з цим твердженням не погодимося і постараємося довести інше: правильно підібрана електрофурнітура може зробити зі звичайного житла по-справжньому розумний будинок!

Вимикачі із датчиком руху.

Ці пристрої зручно використовувати у прохідних приміщеннях (сходовий проліт, хол, вітальня) та там, де часто забувають вимкнути світло (наприклад, дитяча кімната). У такі вимикачі вбудований датчик руху, який вимикає світло, коли виявляє, що у приміщенні більше нікого немає. Головна перевага такого приладу – значна економія електроенергії і як наслідок – сімейного бюджету.

Безшумні вимикачі.

Розробники Legrand Celiane вирішили подбати навіть про самий чуйний сон, який може бути зруйнований одним клацанням вимикача. Для людей, які мають проблеми зі сном, навіть така дрібниця може стати справжнім порятунком, адже в будинку стане на одне джерело шуму менше. До речі, така кнопка запатентована і є ексклюзивом від Legrand.

Світлорегулятори трьох поколінь.

Поворотний димер вже давно перестав бути новинкою у світі електрофурнітури. Але прилади із серії Celiane доведені до найвищого рівня технологічності, що робить їх унікальними. Здається, ще вчора ми могли побачити такі прилади лише у фантастичних фільмах, а сьогодні вони вже можуть опинитися в нашому будинку.

Кнопковий світлорегулятор – найпростіший варіант у каталозі Legrand Celiane. Він дозволяє створити світловий сценарій, який повністю відповідатиме моменту. Встановлюйте той ступінь освітленості приміщення, який потрібний вам зараз.

Наступний ступінь еволюції такого типу вимикачів – сенсорний вимикач. З його допомогою можна керувати освітленням, не докладаючи механічних зусиль. Вимикач працює з лампами розжарювання та галогенними лампами.

Але вершиною технологічності серії Legrand Celiane є безконтактний вимикач. Він дозволяє вмикати або гасити світло, просто провівши рукою перед пристроєм.

Всі ці пристрої можна замовити на нашому сайті або купити в магазині Profelectro.

 

14.04.2019
©2011-2019 Profelectro.