Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Не підлогою єдиною: де ще можна встановити нагрівальні кабелі та мати

Корисна інформація

 Вихід за межі звичного – рухова сила технічного прогресу. Тому ми пропонуємо поглянути на теплу підлогу під новим кутом. У цій статті ви дізнаєтесь, які завдання можна вирішити за умови нестандартного використання системи.

  1. На стінах – для утеплення кутових квартир.

Часто жителі багатоповерхівок стикаються із проблемою холодних стін. Від них ніби "тягне холодом" і виникає відчуття протягу. Найчастіше причиною є будівельні помилки, виправити який мешканцям не під силу. Утеплення нагрівальним кабелем допоможе нівелювати такий недолік і запобігти появі цвілі та грибка на холодних стінах.

  1. На балконі для створення затишного простору.

У минулому столітті балкон найчастіше служив майстернею або коморою. Але згодом квадратний метр житла стає дедалі ціннішим. Використовувати балкон для зберігання речей стає нераціонально. Тому його ретельно утеплюють за допомогою системи тепла підлога і перетворюють на повноцінний простір для роботи чи відпочинку.

  1. На дзеркалі – для комфорту та економії часу.

Вам теж не подобається, що дзеркало у ванній кімнаті запотіває? Конденсат на поверхні з'являється через різницю температур між поверхнею дзеркала і повітрям. Із законами фізики, звичайно, не посперечаєшся. Та й не треба, якщо у вас є плівковий мат для дзеркал. Він нагріває дзеркало і конденсат не утворюється.

  1. На даху, сходах, тротуарах – для запобігання травмам.

Взимку головною причиною травмування людей стає зледеніння цих об'єктів. Утеплення покрівлі запобігатиме появі бурульок, а тепла підлога на тротуарі не дасть утворитися ожеледиці. Немає нічого ціннішого, ніж наше здоров'я, тому обігрів вулиць – це не марна трата грошей, а інвестиція в безпеку.

  1. У теплицях та на фермах – для збільшення врожаю.

Кожна сільськогосподарська культура має свій “ідеальний клімат”, за дотримання якого аграрії можуть отримати максимальний урожай. Чи варто говорити, що досягти його можливо, використовуючи систему теплої підлоги? Нагрівальні кабелі встановлюють не тільки в теплицях, а й у свинарниках, курниках та корівниках. Обігрів підлоги зменшує кількість мікробів, а отже – запобігає хворобам у тварин.

І це лише деякі приклади використання теплої підлоги у квартирах та приватних будинках. У промислових масштабах застосування нагрівальних кабелів не знає меж. Його встановлюють для підігріву трав'яних газонів та футбольних полів, розморожування ґрунту на стійках та при археологічних розкопках, на злітних смугах аеропортів та майданчиках для гелікоптерів.

 
15.11.2019
©2011-2019 Profelectro.