Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Тихий світанок, екологічність та різноманітність фактур – розповідаємо про головні тенденції дизайну інтер'єру у 2020 році.

Корисна інформація

Новий рік привносити в нашу життя не лише відчуття свята. Для дизайнерів, архітекторів, технологів та багатьох інших фахівців новий рік асоціюється виключно з трендами та новинками в дизайні інтер'єру. А щоб дизайн був досконалим, кожна його деталь має бути частиною загальної концепції. У тому числі такі дрібниці, як розетки та вимикачі. У цій статті ми покажемо, як гармонійно поєднати актуальний дизайн та практичну фурнітуру.

Pantone Vs Dulux

Інститут кольору Pantone назвав головним відтінком наступного року "Класичний синій". За словами представників Pantone, цей колір надає почуття захищеності. Це відтінок поза годиною, елегантний у своїй простоті. Ці якості точно характеризують електрофурнітуру французького бренду.  Legrand.

А ось концерн Dulux, найбільший виробник лаків та фарб, назвавши відтінок «Тихий світанок» головним у 2020 році. Він нагадує колір ранкового неба і “втілює наше бажання зберегти найлюдськіші якості, які знадобляться нам у новому десятиріччі”.

 

Eco-friendly

2020 року еко-тему просто неможливо ігнорувати. Основою для предметів меблів та елементів декору будуть перероблені чи природні матеріали. Насамперед – дерево, камінь, скло, сплав. Їх виробництво завдає куди меншої шкоди на планеті, ніж виготовлення пластику.

 

Поєднання різних фактур

Коли в моді пастельні відтінки та мінімалізм, особливого значення набувають фактурні поверхні. З ними навіть найпростіший інтер'єр не виглядатиме плоским і нудним. Тому сміливо комбінуйте матові та глянсові поверхні, гладкі та ворсисті тканини, додавайте в інтер'єр більше фактурних елементів.

 

Ігри зі світлом

Люстри, світильники та бра вже давно перетворилися на багатофункціональну частину інтер'єру. Крім освітлювальної функції, вони виконують роль елемента декору, створюють у приміщенні певний настрій та допомагають його зонувати. Окремі джерела освітлення у різних зонах допомагають відпочивати та працювати максимально комфортно.

Комфортне освітлення неможливе без якісного вимикача. Він також може світитися – за наявності індукції чи підсвічування.

 

А для створення безлічі сценаріїв освітлення підійде світлорегулятор. Цей прилад допоможе вам створити в кімнаті потрібний настрій: від приглушеного, майже інтимного до найяскравішого.


Але найголовніший тренд будь-якого сезону – це якісна та безпечна електрофурнітура. У Profelectro ви можете купити сертифіковані розетки та вимикачі від найбільш відомих світових виробників.

 
07.12.2019
©2011-2019 Profelectro.