Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Огляд системи автоматизації My Home Legrand

Корисна інформація

На сьогоднішній день Legrand є одним із найбільших виробників електротехнічної продукції, комплексних рішень для інформаційних та електричних мереж. Поряд із високою якістю виготовлення продукції, компанія Legrand відрізняється тим, що вкладає значні інвестиції у розробку нових матеріалів та технологій. Багатогранною є і область використання продукції Legrand, яку успішно застосовують у промисловості, а також в адміністративних та житлових приміщеннях.

Элементы системы умный дом My Home Legrand

Розробка та впровадження системи розумний дім My Home Legrand ще раз доводить, що компанія займає дуже стійку позицію на ринку автоматизації житлових приміщень та будівель. Збут цієї продукції демонструє позитивну динаміку зростання. Тим часом, продукція Legrand, а саме встановлення розумного будинку київ, представлена в різних цінових категоріях. Йдеться про те, що підвищення рівня комфорту користувачів поряд з енергозбереженням доступне для багатьох клієнтів.

Отже, система розумний будинок My Home Legrand, яка відноситься до класу Intelligent Electrical System, примикає до бюджетних варіантів встановлення. Основними її відмінностями є доступність до використання та простота експлуатації. Підключення відбувається через підключення до стандартної електромережі, управління відбувається за допомогою поширення інформації через радіоканали.

Подібна система розумний будинок київ може бути легко модернізована додаванням нових функцій. Незважаючи на приналежність до бюджетного сегменту, My Home Legrand включає всі основні функції, а саме: управління освітленням та обігрівом, рольставнями та жалюзі, системи охоронної та пожежної безпеки. Крім цього запропонований широкий асортимент рамок для обрамлення пристроїв, використовуються як найпростіший пластик, так і дерево, камінь, фарфор, метал, шкіра та інші матеріали.

Додаток My Home Legrand для iPad (відео)

Системи автоматизації класу Lux My Home Btinico відносяться до однойменної торгової марки, яка також належить до групи компаній Legrand з 1989 року. Тут хочеться відзначити унікальний італійський дизайн при збереженні різноманіття колірних рішень та багатств матеріалів.

Системи автоматизації класу Exclusive представлені компанією Vantage, що також входять до групи компаній Legrand з 2008 року. Тут використовуються унікальні та гнучкі можливості при установці та налаштуванні.

Також дивіться обладнання для бездротової системи управління розумним будинком від австрійського виробника Eaton Xcomfort.

14.01.2013
©2011-2019 Profelectro.