Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Виробники електричної теплої підлоги

Корисна інформація

Система тепла підлога – інноваційне досягнення у сфері опалення будинків та квартир. Кожен з нас хоче повертатися до будинку, де тепло, комфортно та затишно. Тепла підлога  дозволяє створювати в заміському будинку або квартирі саме ту атмосферу, яка вам подобається. Теплі підлоги вже довели свою надійність у Європі, зараз досягненнями сучасних технологій можуть скористатися й українці. Ці електротовари завойовують все велике коло споживачів за рахунок зручності експлуатації, економії електроенергії, простого монтажу та повної безпеки. Комфортну температуру та тепло можна забезпечити, вибираючи теплі підлоги. Ціна доступна, а монтаж триває мінімум часу.

У сучасному житті практично всі квартири та будинки неможливі без надійної системи підлогового покриття. Зараз теплу підлогу використовують як локально (наприклад, для обігріву санвузлів), так і у всій квартирі як головне джерело опалення. Тепла підлога дозволяє створити оазис комфорту у будь-якій частині квартири. Тепла підлога купити в Києві чи іншому місті дуже просто. Команда нашої компанії допоможе вам вибрати якісне та надійне покриття.

Німецька компанія Hemstedt – це виробник теплої підлоги преміум класу. Перевагами цього виробника теплої підлоги є те, що в системі немає механічної муфти з'єднання. Крім того, тут використовується високоякісна ізоляція внутрішньої жили нагрівального кабелю, а захисний екран убудований по всій довжині кабелю. Завдяки цим новітнім розробкам компанія може дозволити себе гарантувати свою продукцію до 20 років.

Норвезька компанія Nexans також видає 20-ти річну гарантію на свої теплі підлоги. Компанія впевнена у своїй продукції, оскільки має офіційне підтвердження того, що нагрівальний кабель у стяжці експлуатувався понад 60 років. Тут також відсутня муфта та є захисний екран.

Данська компанія Devi стала однією з перших компаній з виробництва теплих підлог у світі. Тепла підлога Devi дуже довговічні та надійні.

 


Ще один німецький виробник теплої підлоги Shtoller пишається підвищеною потужністю кабелю та внутрішньою тефлоновою ізоляцією. Виробник упевнений у якості своєї продукції, що підтверджується 20-річною гарантією.

Польська компанія Profi-Therm виробляє бюджетні, але водночас якісні теплі підлоги. Виробник надає гарантію на них 15 років.
А тепла підлога Profi-Term-eko виготовляється в Україні. Це доступний та безпечний варіант опалення. Гарантія від виробника 15 років.

 

Чеська компанія Fenix – це лідер з експорту теплих підлог у світі. Компанія Fenix Ecofloor створює економічне електроопалення та дає довічну гарантію на свої підлоги. Найдоступніший і недорогий варіант від гіганта у сфері виробництва теплої підлоги – це підлога In-term, на них гарантія виробника – 10 років.

Українська компанія Ексон виробляє безпечні, надійні та недорогі покриття. До складу системи Ексон входять: нагрівальна кабельна секція, терморегулятор з датчиком, монтажна стрічка для кріплення нагрівального кабелю та гофротрубка для укладання датчика температури підлоги.
Термін експлуатації теплої підлоги від компанії Caleo (Південна Корея) перевищує 30 років. Але виробник гарантує 15 років. Heat-plus – це інфрачервона нагрівальна плівка. З усіх виробників вона має найбільшу товщину.
Woks – це нагрівальний кабель виробництва України. Він виготовляється як готові секції в Одесі. Доступна ціна та надійність – це переваги цього виробника, гарантія 20 років.

Тепла підлога дозволить всій вашій родині перебувати в затишній атмосфері та контролювати температуру в будинку за власним бажанням. А співробітники нашої компанії підберуть саме ту підлогу, яка задовольнить усі ваші вимоги та побажання.

З питань купівлі та монтажу нагрівального кабелю та матів DEVI звертайтесь до спеціалістів нашого інтернет-магазину за телефонами: (044) 229-97-89, (067) 225-01-36,     (066) 780-56-78.

30.11.2015
©2011-2019 Profelectro.