Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Тепла підлога своїми руками

Корисна інформація

Обігрів приміщення за допомогою системи «Тепла підлога» завойовує все більшу популярність з кожним днем. Багато в чому завдяки своїм перевагам перед центральним опаленням, а також відносною легкістю в установці та експлуатації «тепла підлога» стає незамінним атрибутом затишного, сучасного будинку.

Хто може встановити систему теплої підлоги?

Системи «тепла підлога» мають чітку інструкцію щодо встановлення, якої потрібно обов'язково дотримуватися. У разі виникнення будь-яких труднощів чи питань необхідно обов'язково звертатися за консультацією та допомогою до фахівців. У цьому випадку хорошими помічниками стануть дилери компанії Devi, які є офіційними представниками датської компанії. Підключення до електричної мережі обов'язково має здійснюватись кваліфікованим електриком.

Які матеріали потрібні для встановлення теплої підлоги?

Існують спеціальні суміші, призначені для укладання нагрівального кабелю системи «тепла підлога». Використання таких розчинів необов'язково, хоча не варто заперечувати, що спеціальні суміші мають цілу низку переваг у порівнянні зі звичними розчинами.

Що робити, якщо кабель вийде з ладу?

Якщо підключення та встановлення нагрівального кабелю здійснені з дотриманням усіх вимог «Інструкції зі встановлення», пошкодження вкрай рідкісні.

Основна маса пошкоджень, як правило, спричинена механічним впливом на кабель гострих металевих предметів, таких як бури, свердла, шурупи, цвяхи при установці шаф-купе, додаткових перегородок, обмежувачів дверей і т.д.

Пошкодження кабелю самостійно усунути не вдасться. Для пошуку пошкодженої ділянки нагрівального кабелю необхідне спеціальне обладнання, яке дозволяє з високою точністю визначити місце несправності (приблизно коло діаметром 10 см).

Враховуючи точність виявлення місця несправності, для ремонту кабелю потрібно забезпечити доступ тільки до пошкодженої ділянки кабелю, при цьому знімати покриття всієї підлоги та замінювати нагрівальний кабель немає необхідності. Наступними етапами ремонту будуть:

  • з'єднання пошкодженого кабелю за допомогою ремонтного комплекту Devi;
  • відновлення цілісності статевого покриття.

У разі виходу з ладу кабелю можна звернутися за допомогою до співробітників нашого Інтернет магазину за телефонами, вказаними на головній сторінці, і ми порекомендуємо Вам фахівців, які зможуть здійснити всі описані вище заходи.

Тепла підлога придбати можна у нашому інтернет-магазині.

22.02.2012
©2011-2019 Profelectro.