Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Смартрегулятори DEVIreg Touch у чорному кольорі – унікальна новинка від DEVI

Корисна інформація

Численні функції та можливості нового смартрегулятора DEVIreg Touch зробили його найпопулярнішим терморегулятором для систем "тепла підлога" лише за перший рік існування. Однією з найважливіших функцій є можливість енергозбереження, адже нове обладнання дозволяє заощаджувати близько 20% електроенергії.

Терморегулятор нового покоління DEVIreg Touch став неймовірно популярним серед клієнтів та монтажників. Ті, хто займається установкою обладнання для підігріву підлоги, одразу зазначили, наскільки новий терморегулятор якісно та швидко піддається монтажу, а також звернули увагу на простоту технічного обслуговування. Щодо покупців, то для них основною корисною властивістю виявилася можливість визначати температуру з високою точністю, що сприяє більш економній витраті електроенергії.

Черный терморегулятор DEVIreg Touch

Сьогодні електричну теплу підлогу використовують у багатьох будинках та квартирах. Однією з основних проблем є можливість скорочення енергоспоживання. З усіх існуючих моделей терморегуляторів тільки новий смартрегулятор DEVIreg Touch має найвищу точність вимірювання температури. Більш того, такий прилад вміє прогнозувати зміну температури та реагує на провітрювання. Додатково смартрегулятор можна запрограмувати на підтримання потрібної температури, а також відключення опалення в ті моменти часу, коли в квартирі або будинку нікого немає.

Не варто забувати і про дизайн моделей. Поряд з чудовими функціональними можливостями новий смартрегулятор може бути встановлений в будь-якому приміщенні. Крім білого корпусу, сьогодні можливий випуск приладу в чорному кольорі, що значно розширює можливості його установки в приміщеннях з різним інтер'єром. Конструкція подвійної рамки така, що її можна поєднувати з будь-якими моделями.

Монтаж сенсорного регулятора DEVIreg Touch

Монтаж нового терморегулятора кожен може зробити самостійно. Для цього виробники зняли ролик тривалістю 30 секунд, який докладно описує всі нюанси установки, демонструючи докладний монтаж.

У ході розробки нового терморегулятора було враховано всі вимоги клієнтів та монтажників. Новий вид терморегулятора DEVIreg Touch обладнаний великим екраном, де показання температури добре видно. Усі символи зрозумілі та прості. Саме це сприяє простому управлінню нагрівальною системою. Гарантія якісного обслуговування складає 5 років.

Замовляйте терморегулятор DEVIreg Touch у чорному кольорі у нашому інтернет-магазині.

11.12.2013
©2011-2019 Profelectro.