Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Нове слово у кабельно-провідниковій продукції – новинки від DEVI

Корисна інформація

Якість кабельно-провідникової продукції DEVI добре відома українським споживачам. Сучасні системи "тепла підлога" з використанням кабелів DEVI встановлюють у різних приміщеннях. Допускається також монтаж спеціальних кабелів на дахах будівель та трубопроводах.

Будь-яка продукція має з часом удосконалюватися та модернізуватися, щоб відповідати підвищеним вимогам якості. Ще зовсім недавно при монтажі кабелю доводилося бути акуратним, оскільки ізоляція була недостатньо гнучкою і дроти нерідко перекручувалися в процесі роботи. Сьогодні компанія DEVI пропонує споживачам нові продукти: нагрівальні кабелі DEVIflex та DEVIsafe. Перший варіант чудово підходить для встановлення в системах «тепла підлога», другий варіант дозволяє позбутися утворення снігу та наледі на дахах будівель.

Виробництво нагрівального кабелю DEVI

Производство нагревательного кабеля Deviflex и Devisafe

Мідний лужений провід в ізоляційній оболонці екранується за допомогою алюмінієвої фольги. Спеціальне обладнання покриває кабель зовнішньої ПВХ ізоляцією (DEVIflex – червоною та DEVIsafe – чорною, стійкою до УФ-випромінювання).

Производство нагревательного кабеля DEVI

Наплавлення ізоляційного матеріалу XLPE на двожильний нагрівальний кабель DEVIflex відбувається при температурі 190°З подальшим охолодженням у воді

Тестирование нагревательного кабеля DEVIflex и DEVIsafe

Нагрівальний кабель DEVIflex та DEVIsafe підлягає ретельному тестуванню на спеціальному обладнанні.

Монтаж теплої підлоги DEVI тепер ще простіше

Принципово новий ізоляційний матеріал робить нагрівальний кабель неймовірно гнучким, що значно спрощує монтаж. Можливість встановлення при температурі до 5 градусів морозу розширює сезон виконання монтажних робіт.

Процес монтажу істотно полегшений за рахунок того, що перетин кабелю DEVIflex, а також холодного кінця, що підводить, круглої форми. Додаткова безпека кабелю пояснюється тим, що тут використовується алюмінієвий екран. Як заземлення використовується окремий провідник, покритий ізоляцією з матеріалу, який підтримує процес горіння. Перед випуском у продаж кабельно-провідникова продукція проходить суворе тестування, яке дозволяє переконатися, що ця продукція відповідає найвищим вимогам.

Монтаж теплого пола с помощью нагревательного кабеля DEVIflex

Нагрівальний кабель DEVIflex встановлюють з будь-якою конструкцією підлоги, чи то ламінат, дерево чи бетон. Система може бути використана в ремонтуємому або  новому будинку.

Що стосується кабелю DEVIsafe, його встановлюють на дахах або в жолобах, призначених для стікання води. Для додаткової надійності, міцності та впливу УФ-променів тут застосовують спеціальну ізоляцію.

20 років гарантії на теплу підлогу Devi!

Абсолютно вся продукція цієї торгової марки відповідає стандартам, про що свідчить 20-річна гарантія. Причому оригінальна гарантія DEVIwarranty дозволяє компенсувати вартість матеріалу покриття підлоги та вартість монтажу, якщо в процесі роботи щось піде не так. Єдиними умовами є те, що обладнання має мати гарантійний сертифікат, затверджений печаткою продавця, а також виконання кваліфікованим монтажником.

Купуйте двожильный нагрівальный кабель DEVIflex у нашому інтернет-магазині онлайн або замовляйте за телефоном: (0800) 751-918.

04.12.2013
©2011-2019 Profelectro.