Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

DEVI Turntable™: проста робота з нагрівальним кабелем

Корисна інформація

DEVI Turntable™Час має вирішальне значення у кожній роботі, тому DEVI пропонує дуже надійне рішення, щоб прискорити вашу роботу з встановлення нагрівальних кабелів. Протестуйте новинку DEVI Turntable™ у своїй роботі та переконайтеся, яким швидким та легким може бути монтаж кабелів Deviflex або DEVIsafe завдяки останнім інноваціям.

DEVI Turntable™ – це спеціальний пристрій для прискорення та спрощення роботи монтажників під час монтажу нагрівального кабеля.

В асортименті DEVI рішення для полегшеного розмотування кабелю існувало і раніше, але після оновлення лінійки кабельної продукції DEVIflex™ та DEVIsafe™, дизайн підставки адаптували належним чином з урахуванням нових особливостей котушки кабелю.

Підставка складається із двох пластикових дисків діаметром 40 см, закріплених на осі. Причому верхній диск може вільно обертатися. Така конструкція забезпечує швидке розмотування кабелю без його заплутування. Висота підставки – 6 див.

Багато монтажників переконалися, що нова підставка DEVI Turntable™ допомагає їм встановити нагрівальні кабелі простіше та швидше без будь-яких непотрібних перешкод.

Спробуйте нову підставку під час монтажу системи тепла підлога. Успішна робота, що приносить задоволення, складається з дрібниць!

13.11.2014
©2011-2019 Profelectro.