Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

TX3 – нове покоління модульного обладнання

Корисна інформація

Нова серія апаратури TX3, вироблена під маркою Legrand, призначена для застосування у сфері будівництва житлових, адміністративно-комерційних об'єктів, і розрахована на струми до 63 А. Автоматичні вимикачі з термомагнітними розчіплювачами типу «B» та «C» забезпечують ефективний захист від короткого замикання та перевантаження. При цьому автоматичні вимикачі типу «B» мають підвищену чутливість до коротких замикань у порівнянні з вимикачами типу «C», і тому рекомендовані для захисту групових ліній у дерев'яних заміських будинках та дачах.

Вимикачі диференціального струму ВДТ здійснюють захист людини від ураження електричним струмом при прямому дотику до струмовідних частин, а також захист від загорянь і пожеж внаслідок пошкодження ізоляції, несправності електропроводки та електрообладнання.

Апаратура нової серії TX3 має безліч переваг, таких як просте встановлення та приєднання, оптимізоване технічне обслуговування, які дозволяють економити час на кожному етапі роботи. Автоматичні
вимикачі та ВДТ (ПЗВ) мають захисні шторки терміналів для підвищення безпеки та безпомилкового монтажу та виробляються
в Європі.

Вперше в економічному сегменті для зручності експлуатації всі пристрої оснащені утримувачами етикеток. А для вирішення завдань моніторингу та контролю віддалених кіл автоматичні вимикачі TX3 мають можливість встановлення допоміжних пристроїв управління та сигналізації. Ці пристрої відповідають за передачу інформації та дистанційне керування та часто застосовуються на об'єктах адміністративно-комерційного призначення.

Замовити автоматичні вимикачі Legrand TX3 ви можете у нашому інтернет-магазині он-лайн або за телефонами: (044) 594-88-48, (0800)751-918.

16.09.2014
©2011-2019 Profelectro.