Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Правда чи вигадка: руйнуємо міфи про систему тепла підлога

Корисна інформація

Небезпечна, дорога і марна - саме таке уявлення про систему тепла підлога може скластися, якщо взяти до уваги всі міфи про нагрівальні мати і кабелі.

Невже тисячі людей у всьому світі встановлюють у своїй оселі чи не бомбу уповільненої дії?

Сьогодні ми хочемо раз і назавжди розвінчати міфи, які не мають нічого спільного з дійсністю.

Міф №1: домашні тварини почуваються погано в квартирі, де є тепла підлога.

Кажуть, що кішки та собаки відчувають небезпечне випромінювання, що виходить від нагрівальних матів та кабелів. Таке електромагнітне випромінювання завдає непоправної шкоди здоров'ю людей та тварин.

А як насправді?

Якісні системи обігріву, до яких належить і продукція Devi, мають захисний екран від електромагнітного випромінювання. Цей факт підтверджує сертифікат якості європейського зразка.

А щодо комфорту домашніх улюбленців, то доведено, що в теплі вони почуваються набагато краще і хворіють менше.

Міф № 2: тепла підлога не може бути використана як основна система обігріву.

Все, на що він здатний - це локальне обігрів, наприклад, у ванній кімнаті. А повністю обігріти квартиру за допомогою однієї тільки теплої підлоги неможливо.

А як насправді?

Теплі підлоги давно і успішно використовуються як основні джерела опалення для квартир, приватних будинків та промислових приміщень. Потужність нагрівальних елементів більш ніж вистачає для цієї мети.

Подумайте тільки: нагрівальні кабелі застосовуються на великих промислових підприємствах, обігріваючи склади, цехи та інші будинки з великою площею. Повірте, вони вдало впораються з опаленням житлового приміщення.

Міф №3: через встановлення теплої підлоги сильно зменшиться висота стель.

Нагрівальні елементи встановлюються у товстий шар стяжки. І це не кажучи про товщину самого нагрівального елемента та шару теплоізоляції. Після всіх етапів монтажу рівень підлоги підніметься на 15 см.

А як насправді?

Дійсно, встановлення нагрівального кабелю може призвести до підвищення рівня підлоги. Але цифра не така критична і становить близько 8-10 см. Але це не все! якщо у вашому приміщенні підняти рівень підлоги категорично не можна, можна використовувати нагрівальні мати. Вони монтуються безпосередньо під покриття, тому ви практично не відчуєте різницю. Більш того, шар теплоізоляції під нагрівальний мат зазвичай не встановлюється. Якщо під вами знаходиться опалювальне приміщення, в цьому просто немає потреби.

Тепла підлога – система, яка має набагато більше переваг, ніж недоліків. З нею ваш будинок стане комфортним та по-справжньому теплим.

18.06.2019
©2011-2019 Profelectro.