Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Хюгге, мінімалізм та тепла підлога – розкриваємо секрети щастя данців

Корисна інформація

Вже кілька років люди у всьому світі намагаються зрозуміти для себе, що ж таке хюгге і як стати таким же щасливим, як будь-який данець. Адже саме ця нація незмінно посідає перші позиції у рейтингу найщасливіших народів у світі. А приводів для цього, здавалося б, зовсім немає. Чого вартий лише холодний клімат і мала кількість сонячних днів!

Весь секрет у філософії хюге – поєднанні комфорту, затишку та благополуччя. Велику увагу приділяють облаштуванню будинку. Слово "хюгге" вже використовують як назву певного стилю в інтер'єрі. У цій статті ми розповімо, як за допомогою кількох простих кроків привнести у своє життя хюгге, а разом із ним – щастя.

Секрет №1 : Зробіть будинок комфортним

Ми абсолютно впевнені, що система теплої підлоги з'явилася не без впливу хюгге. Адже данці високо цінують комфорт та затишок у будинку. Всупереч поширеній помилці, комфорт для них полягає не в десятках милих дрібничок, а в практичності приміщення. Воно має бути зручним для життя і, звичайно ж, теплим. Погодьтеся, що почуватися щасливим у холодній квартирі досить складно. Тому данець обов'язково встановить у себе вдома систему тепла підлога.

Секрет №2 : Багато м'якого світла

Холодне офісне освітлення точно не додасть приміщенню затишку і навряд чи допоможе вам розслабитись після важкого робочого дня. Тому данці вибирають освітлювальні прилади з м'яким жовтим світлом. А ще краще – свічки. Вони вважаються одним із символів хюгге. Але якщо відкритий вогонь у будинку здається вам небезпечною ідеєю, ми пропонуємо вам альтернативу– світлорегулятори. Вони дозволяють самостійно керувати рівнем освітлення та створювати світлові сценарії залежно від настрою та потреб..

Секрет №3 : Натуральні матеріали та спокійні тона

В інтер'єрі данці віддають перевагу кольорам і матеріалам, які радують око і не привертають занадто багато уваги. При облаштуванні будинку вони керуються принципами мінімалізму. Наприклад, для стін та великих предметів меблів данці вибирають спокійні, світлі відтінки: білий, сірий, курно-блакитний. А ось деталі можуть бути яскравими, теплими. Важливу роль відіграє матеріал, із якого виготовлені ті чи інші деталі інтер'єру. Вони неодмінно повинні бути натуральними та приємними на дотик. Якщо плед – то з м'якої вовни, якщо рамка для вимикача – то із натурального дерева.

Звичайно ж, ми відрізняємося від данців і характером, і менталітетом. Але чому б не запозичити у них цю любов до затишного, теплого будинку?

19.09.2019
©2011-2019 Profelectro.