Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Діти захищені: як зробити дитячу кімнату комфортною та безпечною

Корисна інформація

Коли в будинку з'являються діти, ми дивимося на нього зовсім очима. В одну мить виявляється, що наша затишна і безпечна оселя таїть у собі безліч небезпек, починаючи від порогів та гострих кутів, і закінчуючи несправними розетками. Звичайно ж, батьки одразу ж кидаються в бій з потенційними загрозами.

У цій статті ми спробуємо допомогти батькам і розповімо, як електрофурнітура зробить дитячу кімнату дійсно безпечною.

Крок №1: Створити правильний мікроклімат

Як правило, в опалювальний сезон комунальні служби пропонують нам два варіанти температури у приміщенні: або дуже холодно, або дуже спекотно. Золота середина відбувається нечасто, в будинках з автономним опаленням. Але навіть оптимальна температура в кімнаті не скасує закони фізики: тепле повітря піднімається нагору, а холодне опускається вниз. Адже більшість дня малюк проводить з іграшками на підлозі!

Тому система тепла підлога – це ідеальне рішення для дитячої кімнати. Він абсолютно безпечний в експлуатації, адже нагрівальний елемент знаходиться поза досяжністю людини – під покриттям для підлоги. Встановивши цю систему, ви не залежатимете від централізованого опалення та зможете самі регулювати температуру в дитячій.

Крок №2: Захистити від можливих джерел струму

Діти за своєю натурою – дослідники. Їм цікаво, як улаштований цей великий світ. Цікавість – дуже гарна якість, але лише до того моменту, як її об'єктом стане розетка. На щастя, виробники електрофурнітури подбали, щоб діти не змогли познайомитися зі струмом. У всьому різноманітті розеток є особливий вид фурнітури– розетки с захистом від дитини.Вони оснащені спеціальними "шторками", які відкриваються лише за сильного натискання вилкою електроприладу. Малюк просто фізично не зможе проникнути в гнізда розетки.

Але це не все. Дитячої винахідливості немає меж, тому при виборі розетки зверніть увагу на показник IP (ступінь захисту від вологи та пилу). Щоб бути спокійними, виберіть вологозахищену електрофурнітуру.

Шаг №3 :Зробити сон спокійним

Міцний сон малюка – справжнє щастя для батьків. Але іноді сон у дитини неспокійний, тривожний. У такі моменти його може розбудити будь-який шарудіння, навіть звук вимикача. Щоб нічого не порушувало бездоганну тишу в будинку, встановіть безшумні вимикачі від Legrand. Вони мають унікальну клавішу, яка не видає звуків під час увімкнення/вимкнення.

Купуйте якісні та безпечні електротовари у Profelectro!

 
18.07.2019
©2011-2019 Profelectro.