Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Bticino: розкіш, до якої хочеться доторкнутись

Корисна інформація

Елегантна, чарівна, вишукана. Здається, ці слова не можуть мати відношення до електрофурнітури. Але коли йдеться про продукцію італійської компанії Bticino, вам обов'язково захочеться вимовити саме їх.

Своєю історією бренд підтверджує всім відому істину: лише постійний розвиток та робота над собою можуть призвести до успіху. Адже починалося все з двох братів-ентузіастів Арнальдо та Луїджі Бассані та створеної ними компанії з виробництва лічильників. За більш ніж 80 років існування вона перетворилася на величезну корпорацію та здобула репутацію інноватора та безумовного лідера у розробці електрообладнання.

Сімейні цінності, закладені ще на початку, досі відбиваються у політиці Bticino. Компанія створює предмети розкоші, але головний її офіс знаходиться в маленькому італійському містечку. Створюючи химерний дизайн розеток та вимикачів, розробники не забувають про простоту монтажу та експлуатації обладнання.

Італійці відомі своєю вимогливістю до естетики. Продукція, створена дизайнерами Bticino, не викличе нарікань навіть у найвибагливіших модних критиків. Адже вона – втілення витончених форм та нестандартних колірних рішень. Рамки із серії Axolute Bticino – це дорогоцінне каміння у світі електрофурнітури.

рамки Axolute Bticino

Обмежуватися на експериментах тільки з кольором було б дуже просто. Доказом цього є рамки із серії AXOLUTE. Алюміній, скло, камінь, дерево – ці благородні матеріали успішно використовуються італійцями при створенні електрофурнітури.

рамки Axolute Bticino

Але що вирізняє просто хорошу компанію від безперечного лідера ринку? Вона пропонує послуги, які ви навіть не могли уявити! Одна з них – тампографія. Усі рамки серії Axolute можуть бути забезпечені індивідуальними логотипами або символами одного або кількох кольорів.

рамки с тампопечатью Axolute Bticino

Навіть найкрасивіший дизайн безглуздий без якісної технологічної начинки. Тому інновації – один із принципів роботи Bticino. Близько 8% прибутку компанія реінвестує у науково-дослідну діяльність, що дозволяє оновлювати асортимент продукції більш ніж на 50% кожні два роки.

продукция Bticino

Сьогодні Bticino реалізує свою продукцію у понад 60 країнах світу. Щоб охопити такий ринок, потрібні серйозні продуктивні потужності: на десятках заводів у всіх куточках світу працює понад 5000 співробітників. Маючи такий великий ринок, компанія вважає за свій обов'язок популяризувати ідею екологічного енергоспоживання. Щоб сприяти збереженню ресурсів планети, Bticino постійно розширює сегмент продукції, покликаної знизити енергоспоживання.

Приходьте до нашого магазину та вибирайте своє екологічне дизайнерське рішення від Bticino.

16.11.2018
©2011-2019 Profelectro.