Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Бетон, вельвет та пряний мед: про головні тенденції дизайну інтер'єру у 2019 році

Корисна інформація

Чи збираєтеся зробити ремонт або просто освіжити інтер'єр? То чому б не зробити це на кшталт часу? Влаштовуйтесь зручніше та надихайтеся найкращими ідеями від сучасних дизайнерів. До речі, переживати про те, як вибрати відповідну електрофурнітуру під варіант, що сподобався, не доведеться. Ми вже всі зробили за вас.

"Пряний мед" чи "живий корал"?

Напевно, вже всі знають, що інститут кольору Pantone назвав головним відтінком "Living Coral" (живий корал).

Але Pantone – не єдиний законодавець мод у цій сфері. Впливовий бренд Dulux щорічно вибирає колірну домінанту для елементів дизайну. У 2019 ним став відтінок "Spiced Honey" (пряний мед). Модні дизайнери відразу взяли його на озброєння.

Вимикач Celiane Legrand та рамка скляні кольори смальта мокка

Арт-деко замість скандинавського стилю

Лаконічний хюгге, який у 2018 знаходився на піку популярності, поступається місцем більш насиченим, розкішним інтер'єрам. Мабуть, багато хто вже втомився від однотонних пастельних кольорів і простих форм. Великі візерунки, поєднання яскравих кольорів із чорно-білими елементами, оксамитові текстури та яскраві кольори – те, чого нам так не вистачало минулого року, тріумфально повертається.

Вимикач Valena Legrand

Гірчичний велюр

Де розкіш, там і велюр. Дизайнери використовують його насамперед для оббивки меблів. Особливо гарний оксамит у поєднанні з дорогоцінними квітами: смарагдовим, сапфіровим, рубіновим. Але одне з найкращих поєднань – це велюр та гірчичний жовтий.

Вимикач Celiane Legrand та рамка обтягнута натуральною шкірою колір карамель

Космічна краса

Творці елементів декору явно надихалися фільмами про міжгалактичні мандри. Світильники у вигляді зірок, мармурові стільниці, що нагадують зоряне небо, шпалери з малюнками галактик. І, звичайно, розетки з малюнком, у яких можна побачити поверхню далекої планети.

Вимикач Valena Allure (колір рамки: італійська фантазія)

Луска риб та морське узбережжя

Не варто малювати в голові картинку будиночка біля моря, виконаного в білих тонах та повітряних текстурах. Морська тема цього року проявляє себе брутальніше: великий візерунок у вигляді луски риби, крісла у вигляді перлинних раковин, і, звичайно ж, елементи декору кольору морської хвилі.

Рамка Bticino LNA4802VD

Латунь на кухні та ванній кімнаті

Латунна фурнітура, без сумніву, додає приміщенню шарму та легкого нальоту ретро. Приміщення відразу виглядає більш затишним, а сам матеріал виглядає як дорогоцінний камінь.

Рамка Bticino LNA4802OD

Мармур та чаші-раковини

Найактуальнішим оформленням ванної кімнати буде спілка мармурової стільниці та лаконічної чаші-раковини. Поєднувати їх варто з монохромними елементами сірого кольору, наприклад, бетонною підлогою.

Вимикач Valena Allure кольору палацовий мармур

Союз скла та металу

У 2019-му нам пропонують руйнувати стіни та замінювати їх стильними прозорими перегородками. Вони можуть використовуватись як для зонування приміщення, так і для панорамного скління. Виглядає такий прийом неймовірно стильно, а головне – вписується навіть у традиційний інтер'єр.

Вимикач Valena Allure кольору чорна сталь

12.02.2019
©2011-2019 Profelectro.