Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Виробники ВВГ кабелю

Корисна інформація

В Україні існує кілька виробників електротехнічної продукції, зокрема, що випускають силові кабелі, які заслуговують на увагу споживачів. Асортимент багатьох заводів суттєво розширено, виробляють кабелі силові електричні, кабелі контрольні електричні, різні дроти та шнури та інші види продукції.

Продукція підприємства Катех-Електро користується незмінним попитом завдяки чудовій якості та високим обсягам виробництва та продажу. Катех-Електро працює завдяки іноземним інвестиціям та входить до складу Української асоціації та Міжнародної асоціації виробників кабельної продукції. У їхньому асортименті кабель ВВГ різних модифікацій, провід ВВП та інші відомі моделі, що користуються попитом.

Катех-Электро Кабель силовой электрический от Катех-Электро

Одним з найбільших та найстаріших заводів-виробників кабельно-провідникової продукції є ПрАТ «Азовкабель», перші цехи якого були побудовані ще в 1948 році. В даний час завод випускає досить широкий асортимент продукції, що налічує понад 2500 марко-січень. При виробництві продукції використовують матеріали високої якості та сучасні технології виготовлення продукції. В асортименті кабельно-провідникової продукції: кабель ВВГ, кабелі ВБбШв та АВВГ та багато інших, провід ВВП та ПВС, шнур ШВВП, кабелі МКСГ, МКСБ та ТЗАШп.

ЧАО «Азовкабель» Силовые кабели с медными жилами от ЧАО «Азовкабель»

Одним із найбільших українських виробників кабельно-провідникової продукції є підприємство «Одескабель», асортимент якого включає lan-кабелі, волоконно-оптичні кабелі, силові кабелі та кабелі зв'язку, радіочастотні кабелі, а також різні дроти та шнури. Окрім цього, підприємство «Одескабель» випускає продукцію для промислової автоматизації – кабелі КІФ, BUS, BUS-F, а також моделі, що використовуються у системах сигналізації – кабелі W, Alarm, J-Y.

Предприятие «Одескабель» Кабель UTP от "Одескабель"

Найсучаснішим підприємством можна назвати ТОВ "Запорізький завод кольорових металів". Потужна виробнича база та впевненість у своїх силах, висока якість продукції та широка мережа постійних споживачів, дозволила підприємству стати одним з лідерів вітчизняного ринку кабельно-провідникової продукції. Крім цього, ТОВ «ЗЗЦМ» виробляє кольорові метали та сплави, основою в яких є мідь (бронза та латунь), випускає алюмінієві сплави, виливки чавунного лиття та етикеточну продукцію.

ООО «Запорожский завод цветных металлов» Кабель силовой ООО «ЗЗЦМ»

Широкий асортимент мідного силового кабелю ВВГ (ВВГнг, ВВГндг) виробництва ЗЗЦМ в наявності на складі нашої компанії в Києві. Оформляйте замовлення в нашому інтернет-магазині онлайн та отримайте знижку на кабельно-провідникову продукцію -10%!

19.07.2013
©2011-2019 Profelectro.